[#1] Tango - problem
Zainstalowałem sobie program Tango. Postępowałem zgodnie z opisem na PPA.
Jednak pojawia się problem: przy próbie wejścia na udostępniony z peceta dysk/folder pojawia się requester z poleceniem wskazania urządzenia PC_KODEKI (PC to nazwa sieciowa peceta, a KODEKI to udostępniony na nim folder). Co zrobić? W artykule na PPA autor wspomina o tym zjawisku - postępuję wg tych wskazówek i nic.
Proszę o jakieś sugestie :)
Używam Morphosa, MiamiDx, a na piecu jest Me.
[#2] Re: Tango - problem

@stony, post #1

Nie ma mocnych?
[#3] Re: Tango - problem

@stony, post #2

zapewne malo kto uzywa mosa. ja mam amigaos i tango dziala bez problemu
[#4] Re: Tango - problem

@Valwit, post #3

Nie sądzę, żeby to była wina MOSa. Opisywany przeze mnie problem występuje również w AmigaOS. Cieszę się, że Tobie działa, ale moje pytanie tego akurat nie dotyczyło. W każdym razie dzięki za odzew :)

[#5] Re: Tango - problem

@stony, post #1

A masz smbf w C: ?
[#6] Re: Tango - problem

@TomK, post #5

Jeśli chodzi o smbfs - to mam. Odpalam Tango -pokazuje się lista kompów w sieci - wybieram jakiś - próbuję wejść do udostępnionego folderu i koniec pieśni. Widzę requester z napisem "please insert volume COŚTAM in any drive". Może potrzebna jest jakaś mountlista?

[#7] Re: Tango - problem

@stony, post #6

Jak masz ustawione opcje w Network?
Sprobuj pokombinowac z "Use IP to connect" oraz z "Use SMBFS to mount drives"
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem