[#1] MakeCD3.2b
Witajcie!
Mam problem. Wczoraj wypaliłem na płytkę RW ponad 500 MB. Była jedna sesja i 4 ścieżki. Po zamknięciu sesji (tak mnie poinformował program) wyjąłem płytkę z napędu i włożyłem ponownie. Po czym z osłupieniem zauważyłem, że pokazują się tylko pliki z ostatniej ścieżki. Co gorsza, po włożeniu jej do blaszanki Nero oświadczył, że sesja jest otwarta! Zamknąłem ją i zobaczyłem pliki z drugiej ścieżki. Ale nie mogę zobaczyć wszystkich ścieżek!!!
Żeby uprzedzić wszelkie porady w stylu "kup oryginał, nie używaj pirata" informuję, że jest to wersja oryginalna, aczkolwiek niezarejestrowana. Jednak ograniczenie wersji niezarejestrowanej dotyczy 10 ścieżek, a ja ich wypaliłem tylko 4!!!
Ma ktoś pomysł??

[#2] Re: MakeCD3.2b

@OSH, post #1

Z tego co wiem to winny nie jest MakeCD tylko filesystemy do obslugi CD.
Posiadaja one ograniczenia co do multivolume. :(
[#3] Re: MakeCD3.2b

@OSH, post #1

To zależy czy nagrywałeś w multisession czy multivolume to raz, a dwa to np. CacheCDFS ma przełącznik do tego, raz widać wszystkie pliki z wszystkich ścieżek a w innym trybie widać każdą ścieżkę osobno tzn. tak jakby 4 różne płyty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem