[#1] A 1200 i drugi twardy dysk
Potrzebuje informacje na temat sposobu podłączenia drugiego zew. dysku(oczywiście twardego) do A1200-jak i czym najlepiej na adres tadekpr@interia.pl
[#2] Re: A 1200 i drugi twardy dysk

@Nowyizielony, post #1

Do standardowego kontrolera (bez zadnej przerobki) mozesz podlaczyc tylko dwa urzadzenia (czyli np. dwa HD). Pierwszy musi miec zworke przestawiona na Master (tak jak teraz masz), natomiast drugi na Slave. Jezeli dokupisz jakis kontroler bedziesz mial mozliwosc podlaczenia czterech. Zworkologia i tasmy sa identyczne jak w standardowym pc.
[#3] Re: A 1200 i drugi twardy dysk

@Andrzej Drozd, post #2

Z lekka uwaga czy jakis inny soft nie wejdzie mu w konflikt tak jak ja mialem ze jak mam zamontowany AsimCDFS bez podlaczenia CD nie wykrywal mi dysku
musialem niemontowac CD i podpiac dysk dopiero mi chodzil
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem