[#1] Zorro II - A500
witam
mialbym wielka prosbe. jako ze dostalem juz zorro II do domu, chcialbym aby ktos opisal mi jakos (schemat) wszystko co jest na niej : sloty, napiecia, gdzie co sie przylacza. jestem zielony wiec przyda mi sie kazda rada. od razu mowie ze na amiga-hardware nie ma prawie nic napisanego o niej, tylko podstawowe dane.

[#2] Re: Zorro II - A500

@Czarnomag, post #1

A nie wystarczy tylko podłączyć do slotu procesorowego?
[#3] Re: Zorro II - A500

@kmilota, post #2

Nie pytałem gdzie podłączyć Zorro II , tylko co do niego można podłączyć i gdzie. Interesuje mnie wszystko co jest na płycie Zorro II jak napisałem wyżej.

[#4] Re: Zorro II - A500

@Czarnomag, post #1

No dobra zapomniałem napisać jaką mam tą płyte Zorro. Dokładnie mam:
MICRONIK A-500
6720 rev. 4.X (x - nie wiem bo zasłonićte)

Są tu też coś jakby przełącznik romów ale nie jestem pewien, moze ktos cos wie??

[#5] Re: Zorro II - A500

@Czarnomag, post #3

A możesz napisać jakiego producenta masz tą płytę z ZorroII?
[#6] Re: Zorro II - A500

@Czarnomag, post #4

Ooo teraz już lepiej. Jak sądzę nie masz do niej instrukcji i Google też nie znalazło. Szkoda że zdjęcie w http://www.amiga-hardware.com/ jest takiej słabej jakości, bo mógłbym zobaczyć co jest na tm busboardzie.
[#7] Re: Zorro II - A500

@kmilota, post #6

Wysłałem ci skana tej płyty na poczte. jak coś bćdziesz wiedział napisz.

I TO SAMO DO WSZYSTKICH.
jak ktos ma checi i chce pomoc, moge wyslac skana mojego Zorro II.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem