[#1] Która płyta główna - AmigaOne czy Pegasos II ?
Witam!!!

Mam w planie kupno jednej z płyt głównych, ale nie wiem którą kupić czy Pegasos II czy AmigaOne.

Proszę o doradzenie mi co jest lepsze i którą warto kupić.

AMICHICA
[#2] Re: Która płyta główna - AmigaOne czy Pegasos II ?

@AMICHICA, post #1

To raczej nikt ci nie doradzi bo jedni beda wychwalac Paga a drudzy A1.
[#3] Re: Która płyta główna - AmigaOne czy Pegasos II ?

@AMICHICA, post #1

[b]Tym pytaniem to tylko rozpetasz pieklo :D

a nie jeden sie nad tym zastanawia

ja tez a odpowiedzi nie mam

[#4] Re: Która płyta główna - AmigaOne czy Pegasos II ?

@ZimA, post #3

Oj będzie wojna :D Takich pytań się nie zadaje.

A poważnie, to jeżeli masz możliwość to zajrzyj do kogoś z Peg2 i A1 porównaj i sam wybierz, jeżeli nie masz takiej możliwości to czytaj njusy, komentarze....może się czegoś dowiesz :)
[#5] Re: Która płyta główna - AmigaOne czy Pegasos II ?

@AMICHICA, post #1

to taka dywagacja o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wilekiej nocy. a co qpic - redeona czy geforce'a , mercedesa czy audi, pralke boscha czy moze amice. trudno znalezc na to jednoznaczna odpowiedz Peg jest jakby pol kroku dalej - ma dzialajacy system OS4 w wersji pre dopiero sie pojawil , prace trwaja - ja tez mam dylemat - ale czekam - czekam co bedzie i jak bedzie wygladal os4 jak to sie rozwinie. mysle ze za pol roku - rok - decyzja bedzie latwiejsza

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem