[#1] Czy będzie jeszcze?
Cześć, chcę zamówić Mediatora 1200SX (tego z 6-cioma slotami). Dziś w sklepie Elboxu można go kupić ze zniżką 350 złotych, bo w Krakowie było dzisiaj 31 stopni.

Jak myślicie, czy jest szansa, że do czwartku będzie jakiś jeszcze cieplejszy dzień?

[#2] Re: Czy będzie jeszcze?

@Mirek, post #1

No panowie i panie, popatrzcie w swoje szklane kule i przepowiedzcie pogodę.

A poważnie, nawet w telewizji nie potrafią przepowiedzieć dobrze pogody, więc nie wymagaj cudów od nas :D
[#3] Re: Czy będzie jeszcze?

@Mirek, post #1

Poszukałem, poszukałem i znalazłem.

Na www.pogoda.interia.pl jest prognoza pogody aż do środy. Jutro w Krakowie będą 23 stopnie a w kolejnych dniach będzie jeszcze zimniej. Nie ma porównania do dzisiejszych 31.

Mediator zamówiony

[#4] Re: Czy będzie jeszcze?

@Mirek, post #3

Witam,

Gratuluje, to byl chyba najlepszy moment :) 31 stopni tego lata to wyjatek. U mnie chyba tyle jeszcze nie bylo. Wlasnie pisze tego posta z Amigi, wyposazonej w podobnego Mediatora jakiego Ty zamowiles. Dzieki niemu moglem wlozyc siecioweke za 10zl i polaczyc sie ze swiatem :) przez radio.

Jakby byly jakies watpliwosci co do instalacji, to pisz i pytaj, ale nie powinno byc problemow.

Jesli chodzi o pogode, to polecam:
www.imgw.pl

Mozna tam obserwowac przemieszczajace sie burze nad cala Polska z dokladnoscia do 5 minut.

http://meteo.icm.edu.pl/
To druga super strona o pogodzie. Z ekstra odjechanymi mapkami i animacjami, a ponadto z rewelacyjnym moim zdaniem, komentarzem dyzurnego synoptyka. Polecam!

Pozdrawiam
Robert
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem