[#31] Re: Miesiecznik Amiga

@Shoonay, post #30

Wszystkich płyt nie mam, super OK

[#32] Re: Miesiecznik Amiga

@parallax, post #31

Tylko jedno ale bo moje wątpliwości budzi opis płytek wydaje mnie się że MACD było 11 to te z okładkami opisane zresztą jako MACD natomiast coverów było 15 proszę mnie poprawić jeśli się mylę bo już sam nie wiem jak mam sobie kopie zapasowe z oryginałów opisać.

[#33] Re: Miesiecznik Amiga

@miro_78, post #32

Szczerze mówiąc sam się w tym pogubiłem i część znalazłem właśnie z takim nazewnictwem... ;)

[#34] Re: Miesiecznik Amiga

@Shoonay, post #33

Chyba znalazłem rozwiązanie przeczytałem opis z okładki MACD4 ( w numerze m.in gra Zdrajca) fragment wyrwany z kontekstu ale w zupełności wystarczy "Prosimy nie mylić serii MACD z płytami cover CD Magazynu Amiga, które wkrótce wydawać będzie LUPUS".

[#35] Re: Miesiecznik Amiga

@miro_78, post #34

W razie czego, ktoś kto się w tym orientuje proszony o ściągnięcie i pomoc w nazewnictwie. :)

[#36] Re: Miesiecznik Amiga

@Shoonay, post #35

Płyty opisane jako MACD od 12 do 15 to płyty okładkowe Magazynu Amiga, przy czym od 13 do 15 ukazały się tylko same płyty (MA w formie elektronicznej). Płyty MACD to inna historia, było ich 11.

Tak więc MACD 12 powinno być opisane jako Magazyn Amiga Cover CD a MACD 13 do 15 jako Magazyn Amiga CD.

[#37] Re: Miesiecznik Amiga

@c3h6, post #36

Nu, posegregowane:
http://shoonay.thecompany.pl/Biblioteka/Cover_disk/Magazyn_Amiga/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem