[#1] POMOCY!!!!
Pomóżcie błagam!!!
Już pisałem coś w podobiw ale o A! i Sharku.

W ten wtorek jade do Łodzo obejzeć...dwa kompy:

-Amiga 4000 PoverPC 233Mhz z 060, Prometeusz Voodoo 3 i 5, 128MB ram, HDD seagate 40GB, FastAta, CDrom LG 52x, obudowa jakaś od Pc czy coś takiego.

oraz

-pegasos 1 z Randeonem 9200.

i kupić.

Czytając wiele arttykułów na PPA o błędach występujących w MorphOsie oraz kiedy dowiedziałem się, że na Pegasosie nie hodzi HereticII oraz Tornado 3D i wiele innych aplikacji nie wiem co wybrać???

4000 jest szybka ale "stara" i chodzi na niej wszystko Pegasos jest nowy ultra szybki ale jest nowy a co nowe ma niedoróbki (choroby wieku dziecięcego).

Więc co mam kupić.
[#2] Re: POMOCY!!!!

@Mleko, post #1

W tam wypadku kupiłbym Pegasosa. No chyba że ta A4000 miałaby zamiast Prometeusza Mediatora.
[#3] Re: POMOCY!!!!

@kmilota, post #2

Kup pegaza. Tutaj przynajmniej postawisz linuxa jak Ci już Amiga bokiem wyjdzie szeroki uśmiech
[#4] Re: POMOCY!!!!

@Mleko, post #1

Sigh, makabryczne pytanie. IMHO Classic nie ma racji bytu o ile Pegasos ma Aprila. Jesli tak to wybor jest oczywisty.
[#5] Re: POMOCY!!!!

@Marcin [Morgoth] Kurek, post #4

A mnie heretic 2 chodzi na pegazie, a nawet rzekłbym - biega
[#6] Re: POMOCY!!!!

@stony, post #5

Potwierdzam, Heretyk2 chodzi na pegazie, nawet ladnie na software'owym renderingu, ale w okienku potrafilem go zaksztusic :]
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem