[#1] Czy jest ktoś w moim wieku??
Czy jest kotoś kto ma A1, Pegasosa i Amige klasyczną w wieku 15 - 17 lat?
[#2] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Ja mam 18 lat w sierpniu 2004
[#3] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Pegaz1, a 18nastka w listopadzie.
[#4] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Ja jak napisałem w poprzednim liście zastanawiam się nad kupnem pegaza1 lub 4000 we wtorek już to będe miał:)

Chciałbym zorganizować z ludzmi w takim właśnie wieku spotkanie Amigowców i "Pegasosowców" w Koninie lub Poznaniu. Obecnie pracuje nad strona o Amidze i Pegasosach. Zawarte są w niej infomacje ze strony www.pegasos.pl a osoby, które ja widziały oceniaja ja na miare PPA (także forum itp). Na stronie będzie wiele o Efunzine i ArtDOM-serwis...

W ostatnim tygodniu zstrona uzyskała całkowicie nowy wygląd dzięki pewnemu grafikowi z Konina. Wyglądem jest podobna do www.pegasos.pl i www.ppa.prv.pl ae w tym drugim przypadku tylko delikatnie.

Po ukończeniu strony - koniec wakacji planuje ogłosić na niej termin spotkania i... tylko chciałbym zrobic je z wami amigowcami w takim wieku i "starszymi".

Ja mam 17 lat chodze do technikum: architektury krajobrazu.

Propo spotkania to z wami jest już 6 osób.

Mój mail- MlekoAm@o2.pl
[#5] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #4

A ja kupuje A1200T :P
[#6] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Korni., post #5

też miałem z prockiem najpierw 030 (m-Tec) później 040 Blizzarda w obudowie micronika z 8 i 32 MB pamięci i później z FastAtą - ta dryga chodzi nieporównywalnie lepiej :D
[#7] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #4

Ja mam gotową stronkę "AMI TAPETKI" :) Tyle, że zajmuje ze 70 MB i nie mam gdzie jej umieścić.

[#8] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #6

Płyta A1200 3.0
Blizzard IV 1230/50
SIMM 32 MB
Infinitiv

Brakuje mi jeszcze 20 zł
[#9] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #4

czyję się dyskryminowany :o
http://www.paubase.ppa.pl/showuser.php?id=136
taki młody a już stary... :S
[#10] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Jakbym swojej pierwszej A500 nie sprzedał, to już by mniej więcej była w wieku 17 lat
[#11] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

NO ja mam 18 hehe od Marca :D ------------------------------------ Pegasos II G3 User :D

[#12] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

NO ja mam 18 hehe od Marca :D

------------------------------------
Pegasos II G3 User D
[#13] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Jacek Rzeuski, post #10

Hmm, moja pięćsetka skończyłaby 14 lat. Chlip.... ;)
[#14] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Hm! Zwracam uwagę, że Mleko poszukuje kogoś kto ma wszystkie trzy wymienione komputery, z czego każdy z komputerów w wieku 15-17 lat! Nikt z szanownym respondentów nie spełnia tych wymagań, a się zgłaszacie!!!
[#15] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #4

18L tego lata

btw, można wiedzieć od ilu lat masz Amigę

[#16] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Ciekawe ilu jest w Posce 17-latków, których stać, żeby kupić sobie A1
i Pegaza i rozbudowaną Ami Classic? Bo chyba niewielu.
[#17] Re: Czy jest ktoś w moim wieku??

@Mleko, post #1

Ciekawe ilu jest w Posce 17-latków, których stać, żeby kupić sobie A1
i Pegaza i rozbudowaną Ami Classic? Bo chyba niewielu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem