[#1] AmiNetRadio na Amidze Classic
Mam pytanie, jak skonfigurowâc AmiNetRadio, aby odtwarzaîo pîynnie MP3, na Amidze Clasic, u mnie jak tylko zacznë coô robic, zaraz muzyczka przycina.
Mój konfig A1200 PPC200MHz/68040@33MHz 64MB RAM
[#2] Re: AmiNetRadio na Amidze Classic

@tom256, post #1

Zarówno na 68k jak i MOSie przydaje się tooltype DECODERPRI z wartością np 2. Czasem warto zajrzeć do dokumentacji...
[#3] Re: AmiNetRadio na Amidze Classic

@tom256, post #1

Aminet Radio, zarowno jak i AmigaAMP MAJA GUI W 68K. NIC NIE PORADZISZ...Moze przycina emulacja, alabo zaslaba 060/60...(?)

[#4] Re: AmiNetRadio na Amidze Classic

@tom256, post #1

Chyba odpowiem jeszcze raz bo cos mi sie...Aby plynnie odtwarzalo musisz ustawic jak najwyzszy priorytet. Jedynym programem "idealnie" nie obciazajacym mocy jest Prayer. Niestety "podobno" jest zle napisany i nikt nie chce go kontynuowac...:(

[#5] Re: AmiNetRadio na Amidze Classic

@Andrzej Drozd, post #3

prycina to zleży jak?
Jak nie wyrabia z muza to wina procka.
Piokombinuj z ustawieniami od 11 Khz mono naajnizsza jaakość.
Jak tnie przez bufor no co z wina netu.
Ma to nic nie poradzisz.Stacje powyżej 126 Kb/s raczej na polskich łaczach nie posłuchasz.
Jak sie łączysz przez modem to raczej nie oczekój za wiele.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem