[#1] scandoubler a syncdoubler
Witam

Mam pytanko czym rozni sie scandoubler od syncdoublera
i czy pod syncdoublerem bede mogl spokojnie grac oraz urzywac oprogramowania do edycji tekstu itp. oraz czy bede mogl ogladac mov

Bede wdzieczny za kazda odpowiedz

Pozdrawiam
[#2] Re: scandoubler a syncdoubler

@Ulrad, post #1

Nie wiem, może coś palnę, ale:

scandoubler to urządzenie umożliwiające korzystanie z trybów ekranu o częstotliwości mniejszej od 27 Hz (czyli np. PAL (15 Hz) na monitorach VGA. Sam posiadam i używam z powodzeniem.

Co do tego drugiego, to jedyne co znalazłem to na Aminecie jakiś hack, który robi to samo, ale software'owo.
[#3] Re: scandoubler a syncdoubler

@mailman, post #2

Za pomocą syncdoublera bedziesz widzial obraz amigowy na VGA, ale widoczny bedzie tylko czesc tego obrazu. Cos w rodzaju overscana ale tylko w poziomie
[#4] Re: scandoubler a syncdoubler

@Norbert, post #3

Wielkie dzieki zo odpowiedz jestem wdzieczny
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem