[#1] Mediator
Właśnie nabyłem mediatora i karte Vodo.. jesli ktos moze mi podac strony lub listy dyskusyjne na temat tego sprzetu, bo te ktore znalazłem sa słabe
albo zablokowane .druga sprawa to czy CGX ruszy na mediatorze
[#2] Re: Mediator

@DziadzioMiecio, post #1

CGX na Mediatorze Voodoo nie obsługuje.

[#3] Re: Mediator

@DziadzioMiecio, post #1

Jesli nie znalazles - listy dyskusyjne: Amiga-mediator-pl@yahoogroups.com i Amiga-mediator@yahoogroups.com ...i wcale (IMHO) takie słabe nie są - przeszukaj archiwa.
Zapisywanie satndardowe jak na każdą listć w Yahoo!
[#4] Re: Mediator

@DziadzioMiecio, post #1

Jak masz jakieś pytania, skieruj je do Elboxu. Tam są fachowcy, którzy pomogą rozwiązać wiele problemów. Mi wiele razy pomogli. To jedyna firma, która ma taką ogromną wiedzę o sprzęcie.

[#5] Re: Mediator

@Cargo, post #4

dzieki za pomoc juz jestem na liscie i czytam bez tchu tylko ten elbox ma mnie w ... i mi nie odpowiada to narazie
[#6] Re: Mediator

@DziadzioMiecio, post #5

Wyslij jeszcze raz maila, podaj model medka i numer seryjny - to taki wymog, mysle ze odpowiedza. Moze byc opoznienie kilkugodzinne/kilkudniowe... badz cierpliwy
[#7] Re: Mediator

@DziadzioMiecio, post #5

Niemożliwe. Mi zawsze odpowiadają. A na jaki adres do nich piszesz?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem