[#1] czemu w Genetic Species nie mam glosu ?
mam zainstalowane sterowniki AHI i skonfigurowane w prefs/ahi raczej dobrze bo dzwiek testowy sie odtwarza, zreszta AmiAMP tez dziala...
kiedy usiluje wlaczyc w GS audio - wyswietla mi sie lista trybow dostepnych
wybieram Paula 8 bit stereo i nie dziala - zreszta inne tryby tez nie dzialaja

czy ktos ma jakis pomysl?
dziex
[#2] Re: czemu w Genetic Species nie mam glosu ?

@Maseusz, post #1

ile masz ramu? jezeli 8mb to nie bedzie dzialac.
[#3] Re: czemu w Genetic Species nie mam glosu ?

@lokaty, post #2

wlasnie 8 mb i tez doszedlem do wniosku ze za malo, bo jak uruchomiem z zminimalnym ekraanem bez detali to dzwiek byl.....
[#4] Re: czemu w Genetic Species nie mam glosu ?

@maseusz, post #3

kup sobie conajmniej jakiegos blizzarda lub apollosa z 040/40 mhz i 16 ram to wtedy sobie pograsz w ta gre calkiem przyzwoicie
[#5] Re: czemu w Genetic Species nie mam glosu ?

@lokaty, post #4

Z daleka od Apollo!!! Inaczej będziesz miał takie przeboje jakie mam ja. Blizzard jest o wieeele lepszy.

[#6] Re: czemu w Genetic Species nie mam glosu ?

@OSH, post #5

dzieki za rady... na razie od wielu lat mam elboxii 30/40 z 8 mb
wszystkie te karty sa za drogie moi zdaniem kasy szkoda na zabawe .. zreszta tylko hobby
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem