[#1]
Ami i jej dziwne zwieszki raz jeszcze...
22.06-go na tym forum podalem pewien temat dotyczacy zwiszek mojej amigi. Chodzi o to czy czasem padla mi karta (BPPC240/040/40 przetaktowana) czy moze byc to wina plyty glownej, zasilania, dysku lub innych przyczyn. Na te chwile moge powiedziec tyle ze jak dochodzi do zwich i NewAlert (ten z BlizKick'a) wybija mi guru to najczesciej wylozonymi taskami sa: input.device, scsi.device, defiant, babylon5. Na dysku mam SFS 2.114. Czasem wykladaja mi sie komunikaty z filesystemu o to blad odczytum czy inny dotyczace SFS'a. Myslalem ze sie z tym problemem uporalem ale jednak nie. Podlanczalem dwa zasilacze (standardowy 25W i AT250W) i myslalem ze po problemie jednak ten znowu wrocil jak przyjechalem z wakacji. Jestem bezsilny, nie mam jak dojsc do tego co padlo. Brak ludzi w moim miescie. Moze da to sie jakos teoretycznie rozwiazac. Dodam jeszcze jak dojdzie cudem do "wskoczenia" w AmigaDOS to probowalem rozne demka odpalic. Taki dosc duzy Vertus rusza jednak ma czasem problem zeby doczytac kolejna czesc, a przy Gift i Gush sie nonstop wyklada (czyzby za duzo do liczenia?). Dzieki za ewentualne rady, pozdrawiam!