[#1] AmigaPL keymap - skad?
skad moza dorwac mape klawiatury AmigaPL, bo na razie mam tylko AmigaPL-USA.... na aminecie szukalem ale wyniki rozne byly - nic konkretnego.......
[#2] Re: AmigaPL keymap - skad?

@WladcaKlawiatury, post #1

alez to jest AmigaPL, tylko ze do klawiaturt w standardzie QWERTY (o czym informuje to USA)
[#3] Re: AmigaPL keymap - skad?

@Tomek (Kaczus), post #2

A gdzie można znaleść amigapl ale do klawiatur francuskich?
[#4] Re: AmigaPL keymap - skad?

@Sylwester, post #3

Ha... nie wiem, czy ktos taka stworzyl - do niemieckich klawiatur
widzialem, ale do francuzkich nie....
[#5] Re: AmigaPL keymap - skad?

@WladcaKlawiatury, post #1

Witam

Samemu stworzyc latwo. KeyMapEdytor czy cos o podobnej nazwie. Program ma oczywiscie GUI.

Pozdrawiam
Robert J.
[#6] Re: AmigaPL keymap - skad?

@Sylwester, post #3

Rozkład klawiatury w systemie francuskim posiadała choćby gra FlashBack i o ile dobrze pamiętam, było to AZERTY

[#7] Re: AmigaPL keymap - skad?

@Robert Jackowski, post #5

Szkopuł w tym że ja mam klawiaturę QWERTY a tę francuską potrzebuję dla kolegi i na mojej tego nie przygotuję, nic to dam mu program i niech męczy się sam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem