[#1] Ktory MACOS do ShapeShiftera?
nie wiem ktory MacOS wybrac, a dokladniej to chodzi mi nie o wersje ale rozmiar, mam MacOS755 w plikopartycji i zajmuje ok 28MB, widzialem tez
v761 czy jakies podobne i mialy po 6MB (tzn byly spakowane wiec w rzeczywistosci zajmuja powenie ok 12-16MB)...
ile powiniem miec taki MACOS rozmiaru???

chcialem to sprawdzic na WINUAE najpierw ale jak uruchamiam ShapeShiftera to pisze ze za malo pamieci, dziwne... a dosc duzo
[#2] Re: Ktory MACOS do ShapeShiftera?

@cooper, post #1

A czy odpowiednio skonfigurowales ShapeShiftera
przypisujac mu ilosc pamieci dostepnej dla Mac'a ?

Pozdrawiam :)

kadarr
[#3] Re: Ktory MACOS do ShapeShiftera?

@cooper, post #1

Wybierz ten system ktory zawiera wieksza pojemnosc katalogu systemowego - Teczka Systemowa, poniewaz moga byc juz tam zainstalowane dodatkowe biblioteki itp. (chyba ze sam sobie pozniej poszukasz w internecie). Nie pamietam dokladnie ale 7.5.5 wymaga chyba minimum 4 MB. Kiedys takze odpalailem ShapeShiftera na WinUAE. Jezeli jednak masz dostep do 7.6.1 to odrazu przejdz do tej wersji (niektore programy nie pojda pod 7.5.5)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem