[#1] Problem z uruchomieniem SB128 pod mediatorem
Problem mam następujący Po zainstalowaniu karty Sound Blaster128 PCI
w moim mediatorze ,dodam że mediator jest nowiutki z nowymi ukaładami Mah , nie mogę zainstalować oprogramowania bo po instalacji z płytki CD dodanej do mediatora po restarcie Mixer wyżuca jakoś błąd z numerem adresu pamięci i koniec, wyłączałem w startaup sqence mixer i poszedł komp ale w grze np Heretic 2 mogę wybrać kartę ale nie słychać dzwięku może ktoś
wie co jest grane ? ///swoją drogą diękuje za pomoc w sprawie Voodoo3 i mini GL jeszcze tylko Heretic II nie może odpalić się tylko w mini GL///
[#2] Re: Problem z uruchomieniem SB128 pod mediatorem

@zbyniek, post #1

Ja mialem podobny efekt jak probowalem uruchomic MorphOSa z bibliotekami MUI pochodzacymi z Pegaza. Moze powinienes zmienic klasy na najnowsze?
[#3] Re: Problem z uruchomieniem SB128 pod mediatorem

@mat, post #2

Co to są Klasy ??
[#4] Re: Problem z uruchomieniem SB128 pod mediatorem

@zbyniek, post #3

Pliki w katalogu mui/libs z koncowka mcc
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem