[#1] 68040 i nowy oscylator
mam karte 6040 z 33mhz. chcialbym zmienic oscylator tylko nie wiem co i gdzie mam kuopic. dodam ze oscylator jest na podstawce.

[#2] Re: 68040 i nowy oscylator

@delerium, post #1

jesli nie wiesz to albo nic nie rob bo popsujesz albo daj komus kto potrafi. tak bedzie bezpieczniej :)
[#3] Re: 68040 i nowy oscylator

@delerium, post #1

A jaka to karta? Jezeli Apollo lub Blizzard (bez PPC) to smialo mozesz podkrecic oscylatorem 97,X MHz i bedziesz mial prawie 50 MHz. Ja kiedys w Apollo mialem na podstawce. Tym bardziej sie nie zastanawiaj. Kup takie cos np. w efunzine za okolo 15 zlotych, w razie czego zmienisz na stary lub 80 - tke :)))
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem