[#1] Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE
na jedej partycji pojawil sie blad podczas validacji ze ma on blad sumy kontrolnej - wiec odpalilem disksalve - teraz dysk nie moze sie validowac bo pisze ze jakis blok jest out of range... jakos to mozna naprawic chyba quaterbackiem - ale nie mam takiego.. zna ktos iny sposob... najwyzej walne formata........
[#2] Re: Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE

@mateusz, post #1

Mialem wczorej to samo :D
Ale udalo mi sie naprawic DiskSalvem :)
Jak Ci wywali znowu requister na starcie z
komunikatem o bledzie ,to daj mu poniechaj,
system powinien sie zaladowac. Potem odpal
DiskSalv i ustaw nie na salvage ,tylko na
validate. Mi to pomoglo :) Mam nadzieje ze i
Tobie sie uda ! Jesli nie to pozostaje Quarterback. Powodzenia .

Pozdrawiam :)

kadarr

[#3] Re: Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE

@mateusz, post #1

Mozna tez zrobic quick format i odzyskac pliki disksalvem. To jeden ze sposobów
[#4] Re: Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE

@Norbert, post #3

calosc jednej partycji zmiescila mi sie na drugiej, to walnolem formata a potem przegralem spowrotem... troche to zajelo... ale cusz :D

program badlinks ponoc to naprawia ale wersja na aminecie tylko w polowie druga polowe trzeba zrobic recznie z uyciem quaterbackca....

a co do disk salve to na poczatku walnolem z opcja validate i wlasnie wtedy mi sie to zrobilo.....
[#5] Re: Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE

@mateusz, post #1

Ja mam Quarterbacka
[#6] Re: Problem z dyskim - BLOCK OUT OF RANGE

@Andrzej Drozd, post #5

Ja tez :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem