[#1] Ile za A1200?
Jak ksztaltuja sie obecnie ceny A1200? Chodz mi o kompletny zestaw (z lub bez monitora)
[#2] Re: Ile za A1200?

@Augiasz, post #1

zapytaj w www.efunzine.com zobacz cennik
chyba ok. 200zł
[#3] Re: Ile za A1200?

@mateusz, post #2

Kompletny zestaw...czyli plyta glowna, BliizzardPPC+128MG(mozliwosc do 512),GFX...oj, lepiej przesiasc sie na UAE(WinUAE). Teraz zaboli to duzo osob. AmigaG3/G4 wydaje mi sie mniej amigowa niz WinUAE...moze dlatego ze nic wciaz nie dorownuje AmigaOS3.1...poza niekompatybilnoscia i wieksza debilnoscia w strone...Bila?
Yo?
[#4] Re: Ile za A1200?

@Andrzej Drozd, post #3

> Kompletny zestaw...czyli plyta glowna, BliizzardPPC+128MG(mozliwosc do 512),GFX...oj, lepiej przesiasc sie na UAE

To nie jest znow taki problem :) wystarczy "troche" oszczedzac i juz; gozej jest z tym ze NIE MOZNA W OGOLE KUPIC DOBREJ POWERKI!!!!! sa tylko overclockowane, jakies pomasazone itp. tak samo z innym osprzetem. TO JEST PROBLEM

co do pytania glownego: poszukaj na allegro, jesli masz szczescie to trafisz.
[#5] Re: Ile za A1200?

@Augiasz, post #1

Zależy ile poprzedni właściciel żąda i na ile zdusisz cenę. Trafiają się prawdziwe okazje, ale i totalne nieporozumienia.
[#6] Re: Ile za A1200?

@11MASTEr, post #4

niedawno na Allegro widziałem nie overklokowaną i nieposmażina powerkę 240/040/25 za 500zł :D
[#7] Re: Ile za A1200?

@R-Tea, post #6

Niestety poweka z "niedokrecona" 040/25 to biedaczne stworzenie. Nalezy podkrecic minimum do 33...Wiem bo przez jakis czas uzywalem niedokreconej.
[#8] Re: Ile za A1200?

@Augiasz, post #1

Goła standardowa A1200 kosztuje ok. 100,- do 150,- w stanie idealnym nawet 200,-
[#9] Re: Ile za A1200?

@Pawełek, post #8

moze lepiej 4000?-mniej problemow z rozbudową. Koszta wieksze co prawda, ale wychodzi na to (http://www.ppa.pl/newsy/komentarze.php?p=1946&c=1 ), że jak wyjdzie (o ile wyjdzie) shark bedzie to nadal najszybsza Amiga dla OS4
[#10] Re: Ile za A1200?

@Andrzej Drozd, post #7

mnie sie mazy 060 + 240PPC
[#11] Re: Ile za A1200?

@Augiasz, post #1

Ceny są żrużnicowane!!!
[#12] Re: Ile za A1200?

@komisarz, post #11

Zróżnicowane. Proponuję sięgnąć po słownik zanim zabierzesz głos.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem