[#1] scsi.device
Podłączając drugi dysk odkryłem że nie mam scsi.device czy może mi ktoś to podesłać (jeśli to nie piractwo) na tadekp7@o2.pl.Proszć ![code]
[#2] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #1

To scsi jest w pamięci, tak jak pare innych rzeczy które widoczne nie są w jakims katalogo ale one poprostu tam są :) jak napiszesz version scsi.device to Ci pokaże jaka aktualnie posiadasz wersje.

[#3] Re: scsi.device

@Pawel, post #2

Tak ale ja poyrzebujć kopić tego scsi
[#4] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #3

scsi.device siedzi w romie(kickstart) amigi i tego się nie da kupić osobno ;)
[#5] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #3

Ciekawe za ile ? Jak rozsądna cena to znajdzie się pewno wielu chcących sprzedac... ja oferuję wersję z AmigaOS 3.9 BoingBag 2... ;)
[#6] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #1

Ciekawa sprawa
Czyzby twoja Amiga potrafila dzialac bez rom'ow
Bo to wlasnie w nich zawarty jest scsi.device
A moze bys tak sobie zworki na dyskach pozadnie
poustawial

[#7] Re: scsi.device

@Dopuser, post #5

Jeszcze tylko musi podać do jakiej Amigi to scsi.device potrzebuje. No i ciekawi mnie co to za Amiga i wersja kickstartu, która nie ma scsi.device.
[#8] Re: scsi.device

@kmilota, post #7

Mam kilka różnych scsi.device. Myślę nad wystawieniem ich na Allegro

[#9] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #1

A przepraszam, po co Ci scsi.device w pliku?
[#10] Re: scsi.device

@Dopuser, post #8

A sam je napisałeś? Bo inaczej będzie to przestępstwo.
[#11] Re: scsi.device

@kmilota, post #10

... a brak poczucia humoru to zbrodnia ! :mrgreen
[#12] Re: scsi.device

@Konrad Klar, post #9

Pewnie na handel...
:)
[#13] Re: scsi.device

@Seeker, post #12

Jest program w Aminecie Getscsi sam go sobie znalazłem bez waszej życzliwej pomocy ! :)[code][url]
[#14] Re: scsi.device

@Nowyizielony, post #13

... a jak byś napisał bezpośrednio i dokładnie o co ci chodzi to pewno problem byś miał dawno rozwiązany... każdy był kiedyś nowy i zielony... myślę jednak że to nie koniec Twoich problemów... btw: jaki duży ten dysk ?

[#15] Re: scsi.device

@Dopuser, post #14

a gdyby maly osiol spojrzal w archiwum, gdzie niecaly miesic wczesniej byl ten sam problem ( nawet o tym samym tytule), to nie wyszedlby na duzego osla :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem