[#1] gdzie kupic
mam pytanko gdzie mozna kupic procesor motorola 68060 i za ile
[#2] Re: gdzie kupic

@junior, post #1

Teraz to już chyba tylko z drugiej reki. Najlepiej na Allegro lub przez naszą Giełdę.
[#3] Re: gdzie kupic

@mailman, post #2

Można poptyać po amifirmach mozę której gdzieś sie zabłakał jeden ale najlepiej dać ogłoszenie na giełdzie

[#4] Re: gdzie kupic

@junior, post #1

od magazyniera Armii USA :D
[#5] Re: gdzie kupic

@junior, post #1

jestem w stanie sporo zapłacic
[#6] Re: gdzie kupic

@junior, post #5

Jak sporo to spytaj w Amigo moze jeszcze maja.
[#7] Re: gdzie kupic

@TomK, post #6

coto jest amigo nie jestem w temacie

[#8] Re: gdzie kupic

@ju, post #7

[#9] Re: gdzie kupic

@junior, post #5

Sporo, to pojecie wzgledne :)
Mozna (teoretycznie) kupic n.p. blizza 1260 i procek po prostu wyjac, ale chyba nie o to ci chodzilo...?
[#10] Re: gdzie kupic

@Seeker, post #9

a ile trzeba dac za blizza1260 sorki ale nie jestem wtemacie potrzebny mi poprostu ten procek do casablanki
[#11] Re: gdzie kupic

@junior, post #1

Mozesz kupic bezposrednio w firmie Motorola - sprawdzalem maja na magazynie wszystkie wersje od 50MHz do 75MHz (tylko ciekawe ile bedzie kosztowac sprowadzenie z USA i chyba trzeba kupic jednorazowo wiecej niz 1 sztuke)
[#12] JAK TO GDZIE ????

@junior, post #1

jat to gdzie: ??
w efunzine : www.efunzine.com
[#13] Re: gdzie kupic

@junior, post #10

A co się stało z poprzednim 68060 w tej Casablance? Bo jak się oriętuję, to pierwsze Casablanki miały od razu 68060/50MHz.
[#14] Re: gdzie kupic

@kmilota, post #13

casablnki mialy seryjnie 68040 dopiero za doplata montowali akcelerator
czyli 68060 tylo niewiem czy 50mhz czy mozna tez 75mhz
[#15] Re: gdzie kupic

@kmilota, post #13

casablnki mialy seryjnie 68040 dopiero za doplata montowali akcelerator
czyli 68060 tylo niewiem czy 50mhz czy mozna tez 75mhz
[#16] Re: gdzie kupic

@junior, post #15

Ja widziałam w działaniu Casablankę z 68060/50MHz. Ale znająć 68040, to z tym procesorem Casablanka to chyba jakaś pomyłka.
[#17] Re: gdzie kupic

@kmilota, post #16

racja z 68040 strasznie wolna ale skoro da sie zalozyc 50mhz to 75mhz
mam nadzieje ze tez?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem