[#1] genesis
Czy ktos wie co trzeba podac w "polu" destination w preferencjach do Genesis? Skad wziac plik konfiguracyjny do zakladki Sana-II? Genesis co jakis czas wyswietla "duplicate ip address..." i juz nie wiem czego mam sie przyczepic... :( Z gory dzieki za pomoc... THX takze dla tych co mi juz pomogli :) Toki

[#2] Re: genesis

@toki, post #1

Co do duplikacji adresów IP to poprostu ktoś w sieci używa takiego samego adresu IP.
[#3] Re: genesis

@toki, post #1

Dzieki, ale to chyba nie przez to...
Z tego co wiem to kazdy w sieci ma przypisane na stale IP.
Zanim to powyzsze nastapilo to probowalem roznych numerow IP i za kazdym razem sytuacja sie powtarzala...
Emulowany Mac tez czasem daje znac o duplikowanym IP wiec to raczej nie wina samego Genesis.
[#4] Re: genesis

@toki, post #1

c.d.
Net mimo to caly czas chodzi, ale nie daje mi to spokoju.
Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl???

THX! -toki-
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem