[#31] Re: Co potrzebuje

@Andrzej Drozd, post #30

moj plan chyba bedzie taki.
Wychacze gdzies na allegro obudowe, kupie medjatora , karte voodoo i sb mam juz nagrana za groszowe sprawy, zmontuje to i zastanowie sie jakie turbo. Czy tobrze mysle?
Pozdrawiam. :)
[#32] Re: Co potrzebuje

@owner, post #31

Kup turbo jeszcze przed mediatorem.
I jeszcze pytanie za ile dostaniesz mediatora ?
[#33] Re: Co potrzebuje

@Radoslaw, post #32

ok. ale jak kupie turbo to na paula bedzie cienko a chcialbym zeby poszlo ladnie z sb. po drugie bede musial kupic scandoubler co narazi mnie na koszty bo w przyszlosci jak bede kupowal medjatora to mi sie nie przyda bo bede mial voodoo. a medjatora jeszcze nie wiem ale mysle ze kupie w amigo z koscmi MM CD. Na razie jestem na etapie zapytania w amigo kiedy beda mieli.
Pozdrawiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem