[#1] FastATA i ZIP100 WEWNĘTRZNY I IKONA + MOUNTLISTA
Witam!!!

Czy mógłby mi ktoś podesłać mountliste i ikonke ZIP'a dla FastATA.

Z góry będę wdzięczny

AMIMAN
[#2] Re: FastATA i ZIP100 WEWNĆTRZNY I IKONA + MOUNTLISTA

@AMIMAN, post #1

A nie napisałeś jaką mountlistę. Możesz potraktować dyskietkę ZIP HDToolboxem i zrobić na niej partycję 100MB. Ja z takiej dyskietki spokojnie potrafię zabootować system (bo mam ZIPa SCSI). Możesz też zrobić ZIPa jako wymienną dyskietkę z filesystemem FFS, SFS, pecetowym i macowym.
[#3] Re: FastATA i ZIP100 WEWNĘTRZNY I IKONA + MOUNTLISTA

@AMIMAN, post #1

Odpowiednia moutlista jest dolaczona do archiwum ze sterownikami do FastATA.
Poszukaj rowniez na Aminecie
[#4] Re: FastATA i ZIP100 WEWNĆTRZNY I IKONA + MOUNTLISTA

@Norbert, post #3

Moutlista jest też dołączona do AmigaOS3.9 (chyba nawet do AmigaOS3.5).
[#5] Re: FastATA i ZIP100 WEWNĆTRZNY I IKONA + MOUNTLISTA

@kmilota, post #4

Zakładając, że na ZIPie chcesz czytać pliki z PCta musisz po ściągnięciu mountlisty z Aminetu (np. NewZipMount.lha - ZP0C) zrobić dwie rzeczy. Wpisać właściwy unit (w instrukcji do fastaty jest to opisane) z przedziału 4-7. Zmienić domyślne device=scsi.device na device=trackdisk.device (też jest to opisane w instrukcji).
Pozdro.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem