[#1] HP 970Cxi
mam male pytanie:

czy drukara z tytulu pojdzie na sterze 970C z os39 , innymi slowy czy ta koncowka "xi" ma cos tutaj do rzeczy? bardzo mne to intersuje, bo mam kazje taka kupic i nie wiem czy sie zdecydowac.

narka
grzes_zab

[#2] Re: HP 970Cxi

@grzes_zab, post #1

czy to pytanie jest az tak debilne ze ikt nie ma choty na nie odpowiedziec?????????
[#3] Re: HP 970Cxi

@grzes_zab, post #1

Może po prostu nikt z tu obecnych nie posiada takiej drukarki.
[#4] Re: HP 970Cxi

@grzes_zab, post #2

Najkorzystniej jest kupic drukarke z listy sterownikow w systemie amigowym lub Turbo Princie.
[#5] Re: HP 970Cxi

@Sylwester, post #3

Ja jeszcze nie widziałem drukarki HP, która by nie działała z Amigą.
[#6] Re: HP 970Cxi

@grzes_zab, post #1

to "xi" oznacza chyba możliwość drukowania dwustronnego, poza tym te drukarki prawie niczym się nie różnią, prócz parametrów typu szybkość, rozdziałka itp.

ale nie wiem czy ona pójdzie na tym sterze, ale chyba te dwustronne drukowanie nie powinno sterownikowi przeszkadzać.
[#7] Re: HP 970Cxi

@R-Tea, post #6

Każda drukarka emuluje poprzednie modele z serii,
jesli więc xi jest nowszą wersją HP 970C, sterownik obsłuży ją, nie wykorzysta po prostu dodatkowych możliwości xi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem