[#1] tcp na null-modem
może ktoś wie jak połączyć Ami i pc przez kabelek szeregowy by można było utworzyć połączenie tcp/ip między amigaos/linux i windows xp. Jak miałem Win98 to
skonfigurowalem połączenie z Null-tcp (z aminetu) ale pod Xp jest inaczej i nie wiem co mam zrobić.
[#2] Re: tcp na null-modem

@rzooko, post #1

Ściągnij Ami2PC-TCP, tam jest opis jak to zrobić pod windą XP + MiamiDX na ami.

A swoją drogą, to kombinował już ktoś, jak to zrobić za pomocą serwera dial-up na windzie?
Mam Neo i normalnie (tak jak w NullTCP opisano) zrobić się tego nie da, bo winda nie potrafi utrzymać dwóch (neo + ami) Dial-upów na raz.
Ktoś mi doradził, żebym spróbnował serwera dial-up, ale jak na razie nic z tego. :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem