[#1] siec w Vectrze
Mam nadzieje, ze pisze to w dobrym dziale ;)
Mam pytanie - czy ktos z tu obecnych korzystal z sieci w tv kablowej Vectra? z tego co widzialem daja modem podlaczany do usb lub karty sieciowej, ale jako ze moja wiedza nt sieci nie wykracza poza modem;) chcialem zadac pytanie, jak dziala to z Ami, jesli w ogole dziala?
[#2] Re: siec w Vectrze

@Greg^lazymmmmm, post #1

Działa bardzo dobrze. Ja używałem z Amigą z sieciówką PCI (Mediator) i teraz używam z sieciówką z Pegasosie i działa bardzo dobrze.
Aktualnie jestem w sieci Vectra, ale wcześniej była to sieć Dami (Daminet). Po prostu Vectra wykupiła Dami i teraz jestem w Vectra ;) Ale to akurat nie ma większego znaczenia.
Z USB nie testowałem.

[#3] Re: siec w Vectrze

@Greg^lazymmmmm, post #1

Ja mam stalke z sieci kablowej i calkiem dobrze
to chodzi :) Wprawdzie nie jest to Vectra tylko
Multimedia ,ale zasada jest ta sama i chyba
nawet modemy sa takie same. A to ze moj komp to
A1200 to mam przez sieciowke PCIMCIA :)

Pozdrawiam :)
kadarr
[#4] Re: siec w Vectrze

@Mariusz, post #3

Czyli wnioskuje, ze nie bedzie problemow przy Ami 1200 z pcmcia? To dobrze, juz czas wrocic na net ;)
[#5] Re: siec w Vectrze

@Greg/lm, post #4

widze, ze wracamy do zywych? ;]
[#6] Re: siec w Vectrze

@Greg/lm, post #4

Najwyzsza pora, bo mam ochote trzasnac w beret za nieobecnosc....

)

Wracaj czlowieku i to biegiem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem