[#1] AmiTapetki
Co myślicie
Jakbym na mojej stronce dodał dział tapetek 640x512 dla tych którzy nie posiadają kart graficznych? (niekoniecznie amigowe klimaty)

P.S: Dział rasowania blatu w produkcji.

http://www.amitapetki.prv.pl
[#2] Re: AmiTapetki

@Korni, post #1

A dlaczego by nie miaîo byę tapetek dla AGA? Jak najbardziej. Nie dalej jak wczoraj ktoô na tym forum pytaî sië jak zrobię îadny wb bez karty graficznej.

Sam jestem ciekaw ilu ludzi posiadajâcych Amigë ma karty graficzne, a ile korzysta z AGA.

----
Pozdrawiam
Robert Jackowski
[#3] Re: AmiTapetki

@Robert Jackowski, post #2

Pewnie że tak!!! Nie każdy ma przecież kartć gfx.
Gratulujć pićknie wykonanej strony, naprawde aż miło popatrzeć, zawartość też bardzo ineresująca.
[#4] Re: AmiTapetki

@Korni, post #1

super pomysł! super strona!
juz zassałem kilka boingowych tapetek

8^)
[#5] Re: AmiTapetki

@Korni, post #1

Muszę powiedzieć, że BARDZO podoba mi sięstronka, szczerze mówiąc właśnie przez tyle czasu a to czekałem. Pozdrowienia dla autora i życzę powodzenia..

[#6] Re: AmiTapetki

@Lord_10up, post #5

:D

[#7] Re: AmiTapetki

@Korni, post #1

jestem za!
ja nie mam gfx :( a tapetke bym chciał
pozdrawiam wszystkich bez i z gfx'em
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem