[#1] Złączka do zasilacza-help!
Mam parę pytań:
- Gdzie mógłbym dostać wtyk od zasilacza który wchodzi do kompa (dostałem Amigę 600 która miała ucietą właśnie ta wtyczkę )?
-Czy ktoś mógłby mi pomóć w zdobyciu workbencha 2.1 (wszystkie dyski), lub 3.1-nie wiem czy pójdzie na tej Amidze (jestem jeszcze troche zielony)
-Gdzie mógłbym dostać nowy rom do Amigi, bo ja mam 37.299 a chciałbym sobie podpiąć twardego.

-Jakby coś to jestem ze śląska (w razie kontaktu osobistego)

[#2] Re: Złączka do zasilacza-help!

@Mariusz, post #1

Nie ciekawie zaczynasz. Wtyczki chyba nie dostaniesz, może z drugiej ręki. Workbench 2.1 i 3.1 to komercja i powinien być sprzedawany razem z komputerem. ROM też ciężko kupić. Jednak dla chcącego nic trudnego, tylko trzeba mieć kasę.
[#3] Re: Złączka do zasilacza-help!

@kmilota, post #2

hmm tak ogólnie to niedorogo można kupić zasilacz na allegro, jak sić rozejrzysz to natkniesz sić kiedyś też i na rom 37.300 lub 37.350....
[#4] Re: Złączka do zasilacza-help!

@jaro, post #3

Jeśli będziesz szukał ROMu, rozejrzyj się lepiej za ver. 3.1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem