[#1] Problem z HD40GB
Kupiîem dysk twardy 40GB i podpiâîem jako drugi (narazie) pod 4xEIDE. Obsîuguje dyski powyűej 4GB, ale pokazaîo mi sie kilka partycji po 4GB. Czy jest moűliwoôę dowolnego ustawienia sobie partycji? Przecieű SFS teű to obsîuguje, ale nawet jak dodam ten filesystem to w ogole zrobil sie syf bo pokazuje mi cos w stylu SDH0:Niezaktualizowany, ale poniűej tez SDH0.1, SDH0.2 i tak dalej.... Gdzie robie blad?
[#2] Re: Problem z HD40GB

@Mike, post #1

Czy da sie tak zrobic by hdtoolbox widzial te 40GB do kupy i mogl je podzielic wg. mojego uznania?
[#3] Re: Problem z HD40GB

@Mike, post #2

Z tego co slyszalem pod 4xeide wydziane jest maksymalnie 32GB z dysku.
[#4] Re: Problem z HD40GB

@reactor, post #3

Masz racje. Wlaczylem ograniczenie i od razu tyra tylko ze teraz trace 8GB. Jedno pytanko, jak to jest z fastata? ile to obsluguje? mam fastate w domu niestety cos nawala i po resecie nie chce startowac. znalazlem kilka prob lutowania (kupilem wraz z uzywana amiga). moze sie wtedy uda.
[#5] Re: Problem z HD40GB

@Mike, post #4

przy acie nie ma ograniczen; (tzn. sa ale na takie duze HDeki malo kogo stac :( )
[#6] Re: Problem z HD40GB

@Mike, post #2

Tak.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem