[#1] Atrybuty katalogów i plików
jakiego programiku użyć aby zmienić globalnie (wszystko na raz) atrybuty plików. tylko nie piszcie że Dopus może bo nie mam. :D Chodzi o to że przegram demka z cd i wszystko jest bez atrybutu "Execute", demek mam sporo na hd i żmudne grzebanie w katalogach to chyba nie w stylu amigowca. greetz :D :D :D

[#2] Re: Atrybuty katalogów i plików

@arielcpu, post #1

jest komenda for, powinna być na aminecie, a jak nie ma, to jest taki filemanager BrowserII, razem z nim dostajesz w/w prgramik, a zresztą sam browser potrafi hurtowo zmieniać atrybuty i takie tam...
Najprościej:
protect dysk:katalog/#? ALL E ADD
[#3] Re: Atrybuty katalogów i plików

@shg, post #2

no tak, ale ze mnie d... Workbench'owy PROTECT spisuje się świetnie. Mega dzięki za pomoc. ;)

[#4] Re: Atrybuty katalogów i plików

@arielcpu, post #1

Można to zmienić w samym filesystemie CacheCDFS, w jego oknie preferencyjnym jest opcja Protect gdzie można włączyć/wyłączyć pożądane bity.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem