[#1] zasilacz pc
hej
Obecnie posiadam amige w obudowie infinitiv z mediatorem (polaczony elboxowa przejsciowka). Chcialbym wymienic wysluzony zasilacz na nowy, pecetowy, bo z tym oryginalnym zaczynaja dziac sie rozne rzeczy. Co trzeba zrobic aby taki pecetowy zasilacz dostosowac do warunkow amigowych? I czy duzo z tym roboty ?
pozdrawiam
[#2] Re: zasilacz pc

@lukasz, post #1

Skoro masz mediatora, to załóż po prostu zasilacz od PC (standardu AT - allegro góra 10 zł). Na mediatorze masz gniazdo właśnie tego standardu (ATX chyba też jest, ale już od dawna nie mam Meditora i nie pamiętam. Ja miałem standardowy zasilacz AT).
[#3] Re: zasilacz pc

@wali7, post #2

no wlasnie zdobylem taki zasilacz. rzeczywiscie na stronie elboxu stoi jak byk ze przejsciowki do zasilacza infinitiv maja gniazda standardu AT... dzieki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem