To Pier...y zimny lut!!! ta swinia schowala sie na tyku nozek podstawki pod oscylator a laminatem... boszzzzzzzzz ilez to nerwow mnie kosztowalo. Zawiesilem na dzisiejszej nocy wszystko na szali! Powiedzialem sobie ze jak tego nie zrobie to sprzedam to w holere... i poskutkowalo :))))))
To byl przypadek jak na to trafilem, doslownie!
Stara pistoletowa transformatorowa lutownica poszla w ruch i juz jest wszystko dobrze i wszystko dziala jak nalezy. Sprzecik poskrecany szumi cichutko kolo biurka.... ludzie w zyciu bym nie przypuszczal ze to moze byc zimny lut!!!
Nie mam pojecia jaki i czy w ogole to ma jakis zwiazek z MiniShowP.
Tak mam podkrecona karte do tego jest na niej extra chlodzenie na tych malych ukladach kwadratowych. Moze jak zdobede aparat cyf. to pstrykne zdjecie i kiedys zamieszcze na stronie ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.