[#1] Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!
Szukam oprogramowania "Twin Express" pod Amigę, jeśli ktoś jest w jego posiadaniu proszę napisać do mnie na d35tr0y3r@o2.pl.Jakoś się dogadamy.
Pozdrawiam
[#2] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@d35tr0y3r, post #1

Spróbuj Ami2PC , jest za darmo, jest na Aminecie, i jest dużo lepsze od Twin Expresa. Jeśli jednak upierasz się przy TE: http://priv.twoje-sudety.pl/~ami32/pliki/pc/twin.rar
[#3] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@wali7, post #2

Ja wiem, że można ściągnąć, ale chodzi mi o TWEEN EXPRES nagranego na amigowej dyskietce, bo nie mam gdzie takiej zgrac(brak Workbencha 2.0 >>, oraz sterownika PC0)
[#4] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@d35tr0y3r, post #3

P.S Co to jest ten Aminet, spotykałem się z tym slowem wiele razy, ale nie zaczailem o co w tym chodzi(wiem ze to glupie), jestem w koncu poczatkujacym uzytkownikiem amigi.
Pozdrawiam
[#5] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@d35tr0y3r, post #4

Zobacz us.aminet.net lub ftp.uni-bremen.de
[#6] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@Radoslaw, post #5

dzięki ale dalej szukam Twin express .
pozdrawiam
[#7] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@d35tr0y3r, post #1

Hej, sprawdz poczte, archiwum jest w załączniku, pozdrawim!
[#8] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@DiloN, post #7

Dziękuję bardzo, ale chyba muszę wyjaśnić sprawę od początku.
Poszukuję dyskietki z programem twin express, którą czyta Amiga, bo nie
mam gdzie takiej zgrać (nie mam workbencha ani dyskietki storage).
Jesli ktoś ma to mam pytanie czy mógł by mi ją przesłać pocztą, co do kosztów itd. dogadamy się jak do mnie napiszecie (d35tr0y3r@o2.pl).
Pozdrawiam
P.S. Mogę też się wymienić np. ty mi wyślesz Twin express, ja ci Deluxe Paint czy coś w tym stylu.
[#9] Re: Szukam Twin Express pod Amigę POMÓŻCIE PLEASE !!!

@d35tr0y3r, post #1

Jeszcze nie znalezlam :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem