[#1] Praca dla AMIGOWCÓW
http://amigaworld.net/modules/news/article.php?storyid=1913

i chyba nic więcej nie trzeba dodawać, Polska, jest jednym z wymienionych krajów z których firma oczekuje zgłoszeń.
[#2] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@baderman, post #1

Dobre, Poska zostala wymieniona obok Europy i Rosji.
[#3] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@reactor, post #2

Dziwne, to Polska jednak nie jest w Europie? Czyżby wszyscy mnie oszukali? ;)

[#4] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@grxmrx, post #3

Polska to sam SRODEK Europy, dlatego zostala wyrozniona osobno, Natomist Rosja to odzielna enklawa oraz panstwo niezalezne ktore pragnie stworzyc swoj wlasny kontynent. Ale nazmyslalem, ale mozna tak sobie to tlumaczyc
[#5] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@Andrzej Drozd, post #4

Ha no prosze ...... niewiedza to blogi stan umyslu ..... ale milo ze jestesmy oddzielnie wymienieni
[#6] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@grxmrx, post #3

A co mieli nie oszukać... Prasa kłamie, telewizja kłamie, w ogóle świat jest pełen zła... ;)
[#7] Re: Praca dla AMIGOWCÓW

@LeMan, post #6

Patrzałem na stronke nic takiego nie zauwałem :D
Nic zwiazanego z Polska.
Myślałem,ze sie bedzie jakost o wyzózniało a tu nic.
A praca dla Amigowców jest nawet dla atarowcow -kopanie rowów by kase na A1 zebrac
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem