[#1] MiamiDX
w poprzednim tygodniu zakupiłem sieciówkę 3Com PCMCIA współpracującą z Amigą. Zainstalowałem już 3c589.lha i cnet.device. Chciałbym uruchomić net'a na Ami ale brakuje mi programu MiamiDX, może ktoś podesłałby mi na maila instalkę? Było by cool. Greetz :D :D :D

[#2] Re: MiamiDX

@arielcpu, post #1

A jeszcze bardziej cool to jest zerknąć na AMINET.
[#3] Re: MiamiDX

@arielcpu, post #1

BTW: cnet.device nie jest do tej karty...

sam spradzalem, chociaz uzywam wlasnie cnet.

mam jakiegos BROMAXa na cnecie i testowalem
kiedys wspomnianego 3COMa na tym drugim sterze.
obydwie konfiguracjie dzialaly w zasadzie identycznie. transfery po lanie w laleznosci
od sytuacji wynosily w obu przypadkach od 200 do 360 kB/s i karty nie sprawialy zadnych problemow.

A miami w wersji demo (ograniczenie dzialania do 30 min. (i kilka innych, ale tego nie odczujesz)
faktycznie powinno byc na Aminecie w katalogu: /comm/tcp/

powodzenia :)

w razie czego - 2750868
[#4] Re: MiamiDX

@arielcpu, post #1

Na Aminecie nie znajdziesz archiwum MiamiDX ani zwykłego. Przesłałem Ci na pocztę archiwum MiamiDx.lha. Jest to oczywiście wersja demo która była zamieszcona na płycie ACS.

[#5] Re: MiamiDX

@spiryt, post #4

MiamiDX JEST na Aminecie
http://ftp.uni-paderborn.de/aminetbin/find?miamidx
[#6] Re: MiamiDX

@Norbert, post #5

Rzeczywiście jest. Nie wiem jak sprawdzałem przed wysłaniem poprzedniego posta, skoro tego nie zauważyłem

[#7] Re: MiamiDX

@spiryt, post #6

Moze to wina "spirytu"?

[#8] Re: MiamiDX

@Seeker, post #3

dzięki seeker za pomoc, miamidx już skonfigurowane i połączenie nawiązane. sieciówka z allegro działa pięknie tylko iBrowse niezarejestrowany Ale wszystko naprawdę świetnie chodzi, poszperałem sobie po allegro, back2roots i innych witrynkach, to naprawdę działa! :D

[#9] Re: MiamiDX

@Seeker, post #7

Na 100% nie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem