[#1] A1200
Nie siedze na bierzaco w amidze a mam zamiar to robic :D wiec mam pytanie czy na A1200 da rade zainstalowac debiana i postawic serv(apache) aby mozna bylo sie z nim polaczyc i przegladac strony na nim zawarte ?

moze jakies linki ?
[#2] Re: A1200

@Snoit, post #1

witam

debiana na pewno dasie postawic bo wiem ze jest wersja na 68k tylko nie wiem jak jest z tym apache ....

[#3] Re: A1200

@Snoit, post #1

Proponuje zainstalować serwer Apache pod AmigaOS - znacznie mniej zachodu niż z instalacją Linuxa. Poza tym, moim zdaniem, Apache pod Debianem będzie działał wolniej niż pod AmigaOS, bo sam Linux już działa wolniej.

Mam Apacha zainstalowanego pod AmigaOS i fajnie działa.

Jest jeszcze konkurencyjny serwer www dla AmigaOS. Nie pamiętam jak się nazywa. Chyba na literę T. nazwa się zaczyna i ponoć działa jeszcze szybciej niż Apache...

[#4] Re: A1200

@rjack, post #3

może thttpd

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem