[#1] taryfy internetowe
uzywam na pc teryfe internetowa tp$a. (15 godz:()a chcialbym i w Amidze wiec podlaczlem do Ami modem, skonfigurowalem miami(czyli wpisalem dane podane przez tepse).Jednak tpsa nalicza mi odzielnie impulsy tak jakbym nie mial taryfy...moje pytanie:czy to wina miami, tpsa czy jeszcze czegoś innego (mam cyfrowa linia a modem w Ami analogowy...)?
[#2] Re: taryfy internetowe

@bleble, post #1

W Miami w zakładce Dialer wpisujesz numer pod który dzwonisz 0202130, w polu Login ID Twój login np. abc1234@tpnet.pl i poniżej swoje hasło.

[#3] Re: taryfy internetowe

@bleble, post #1

a może modem analogowy z założenia nie może poprawnie pracować na cyfrowej linii ??
[#4] Re: taryfy internetowe

@bleble, post #1

Jezeli dzwonisz pod 0202130 i udaje Ci sie wejsc loginem i haslem dostarczanym do pakietu internetowego to moim zdaniem u Ciebie z configiem jest wszystko w porzadku. Moze przekraczasz limit ? :) bo wtedy licza nadwyzki jak za normalne polaczenia. Jezeli nie, to moze cos z TPSA, mialem taki problem po przepisaniu telefonu na firme, ze mi liczyli za pakiet i mimo tego za normalne impulsy. Wystarczylo zadzwonic, wyjasnic sprawe i uwzglednili reklamacje.

Najlepiej zadzwon na info-linie dotyczaca pakietu wyjasnij problem i powinni udzielic informacji.
[#5] Re: taryfy internetowe

@bleble, post #1

A na dobry numer sie łączysz?
[#6] Re: taryfy internetowe

@kmilota, post #5

tak na dobry numer sie lacze.Hmm moze rzeczywiscie powinienem zadzwonic do tepsy...
[#7] Re: taryfy internetowe

@bleble, post #6

Jeśli na dobry, czyli 0202130, to sprawdź jeszcze czy przypadkiem nie logujesz się przez PPP i hasło PPP.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem