[#1] Picture.datatype V43
Wyczytalem w dokumentacji WarpDatatypes ze najlepiej stosowac wersje V43 picture.datatype (od ludzi z VGR) poniewaz jest szybsza i tez tak jest, ale (jak to czesto bywa :) ) robi krzaki z gradientow (mam VisualPrefs) i nie wyswietla skalowanego jpg'a na Workbenchu. Czy macie na to rade? Jezeli tak to prosze o post.

[#2] Re: Picture.datatype V43

@Lokaty, post #1

Ja proponuję picture.datatype V45.17 z AmigaOS3.9.
[#3] Re: Picture.datatype V43

@kmilota, post #2

Uzywam wersji z Os3.9 (nie wiem dokladnie jaka to jest wersja), ale gdy wrzucilem v43 predkosciowo lepiej sie prezentowala m.in. szybsze otwieranie jpegow i tej bym uzywal, gdyby nie te kilka drobnych przeklaman.

[#4] Re: Picture.datatype V43

@Lokaty, post #3

Ja polecam tą najnowszą. Jest najszybsza i idealnie działa z WarpDatatype.
[#5] Re: Picture.datatype V43

@kmilota, post #4

Musze sprawdzic jaka mam w systemie, wiec jak mozesz podeslij mi twoja na priv (w tej chwili siedze w robocie na windzie) byc moze mam inna.

[#6] Re: Picture.datatype V43

@Lokaty, post #5

Ja mam tą z AmigaOS3.9 + BB1 + BB2. Innej nie instalowałem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem