[#1] frogger i czcionki
zna ktos jakas fajna czcionke do napisow do frogger'a ,ktora bylaby zdatna do czytania?
[#2] Re: frogger i czcionki

@grzes_zab, post #1

topaz ci nie odpowiada ;)
[#3] Re: frogger i czcionki

@rzookol, post #2

Ja proponuję ArialBold.
[#4] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #3

z tym ze obie czcionki wyswietlaja czarne fonty na czarnym tle a mnie chodzi o jakas ladna dwu lub wielokolorowa czcionke
[#5] Re: frogger i czcionki

@grzes_zab, post #4

No to masz starego FroggeraNG. Ja moge ładnie oglądać czcionki na trzy sposoby. Klasycznie, białe na filmie i outline. Wszystko to robi FroggerNG. I można to przełączać podczas oglądania filmu.
[#6] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #5

To który numerek ma najnowszy frogger NG? Mógłbyś podesłać mi na priv ikonkę z tooltypami?
[#7] Re: frogger i czcionki

@Arbuz, post #6

Ja mam V2.08 z 6.08.2003. Jeśli chodzo o tooltypy, to tak często zmieniam, że przerzuciłem się na Frogger-GUI. A co ciebie interesuje z ustawień tooltypowych?
[#8] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #7

Ano u mnie nie działają literki(PEGAZ). I nawet Frogger-gui nie pomaga. Poza tym coś się często wiesza. Mam wersję 2.07.
POZDRO
[#9] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #7

A gdzie go zassać?
[#10] Re: frogger i czcionki

@Dariusz Pietrzak, post #9

Na stronie froggera. :P

http://www.frogger.rules.pl
[#11] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #7

Ta ale na http://www.frogger.rules.pl jest tylko 2.07
[#12] Re: frogger i czcionki

@Arbuz, post #8

No to stara. Napisz do autora, może podrzuci ci 2.08 dla Pegasisa.
[#13] Re: frogger i czcionki

@Dariusz Pietrzak, post #9

Autor daje do testów :)
[#14] Re: frogger i czcionki

@Arbuz, post #11

Bo to najnowsza oficjalna. O nowsze pytaj autora. W 2.08 działają już skórki, wyświetlanie informacji OSD (jak dokładny czas filmu, informacje o zmianach głośności, konrtaście, nasyceniu czy jasności).
[#15] Re: frogger i czcionki

@kmilota, post #14

ja chcialem zarejestrowac jakis czas temu, ale wersja 2.07 troche mi sie wieszala na pegazie i nie bylo ladnych napisow, a autor napisal mi ze wersje 2.08 "rozgrzebal" i nie ma czasu dokonczyc, wiec jest niedostepna. moze sie juz cos zmienilo, bo mam dosc mrugajacych napisow w mplayerze i chetnie bym froggera zarejestrowal ale w wersji 2.08.
[#16] Re: frogger i czcionki

@quaint, post #15

Co do postępu prac nad wersja 2.08 pytaj tylko autora. Ja tu ci nie pomogę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem