[#1] MCP - WBGauge
mam sprzęt jak w opisie poniżej, kiedy włączę funkcję WbGauge w pakiecie MCP widzę guru. co jest dlaczego nie działa. używam fblit, iprefs, mui, mcp, newicons. :D :D :D

[#2] Re: MCP - WBGauge

@arielcpu, post #1

Wlasnie odpalilem to na probe (z polskimi localami to opcja "Wskaźnik WB") i nic zlego sie nie dzieje. Moze uzywasz nieodpowiedniej wersji MCP? Niektore byly problematyczne, szczegolnie klika nowych beta wersji. Ja mam starego 1.32. Jak chcesz to ci podesle caly pakiet, z tym ze bedziesz musial instalowac recznie poniewaz w tym pakiecieco mam instalka jest zrabana.
[#3] Re: MCP - WBGauge

@Andrzej Drozd, post #2

nie ma problemu możesz mi podesłać jeśli to nie kłopot :D :D :D

[#4] Re: MCP - WBGauge

@arielcpu, post #3

Podaj majla bo PPA wciaz nie wyswietla "pictorow", albo wyslji na andrzejdrozd@interia.pl
[#5] Re: MCP - WBGauge

@Andrzej Drozd, post #4

arielcpu@interia.pl

[#6] Re: MCP - WBGauge

@arielcpu, post #5

mógłbym również prosić - ale samą lokalizację czajus@poczta.onet.pl

[#7] Re: MCP - WBGauge

@CzAjA, post #6

Wyslalem takze polska dokumentacje do wersji 1.32
[#8] Re: MCP - WBGauge

@Andrzej Drozd, post #7

mega dzięki :D :D :D

[#9] Re: MCP - WBGauge

@Andrzej Drozd, post #7

thx :P

[#10] Re: MCP - WBGauge

@Andrzej Drozd, post #4

wszystko działa, wbgauge też, dzięki jeszcze raz. pozdrawiam :D :D :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem