[#1] Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem
czym mogę najlepiej z wyborem odpowiedniego compresora spakować cały katalog z modulesami? i jeszcze pytanko, kiedyś miałem taki programik który się uruchamiało i można było wczytać taki spakowany XPK'iem mod np do protrackera, jak się zwała ta perełka? :D :D :D

[#2] Re: Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem

@arielcpu, post #1

czym mogę najlepiej z wyborem odpowiedniego compresora spakować cały katalog z modulesami?

XPKManager autorstwa jednego z panów z grupy BlaBla. Na Aminecie leży.

i jeszcze pytanko, kiedyś miałem taki programik który się uruchamiało i można było wczytać taki spakowany XPK'iem mod np do protrackera, jak się zwała ta perełka?

XPKPatch. To nie tylko służy do tego, aby spakowany moduł był odczytywany przez Protrackera, ale w ogóle sprawia, że cały system rozpoznaje pliki XPK tak jakby spakowane nie były.
[#3] Re: Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem

@mailman, post #2

Poprawka - XPKManagera nie mogę znaleźć na Aminecie. Ale na pewno jest na płytach dołączanych do ACS czy MA.
[#4] Re: Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem

@mailman, post #3

mmmmiodzio, dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi, pozdrawiam :D :D :D

[#5] Re: Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem

@mailman, post #3

XPKManagerMUI leży tutaj:

http://www.skarpa.za.net/melon/amistuff.htm

pozdrawiam!

[#6] Re: Jaki Util do globalnego spakowania XPK'iem

@MarX, post #5

ohhh......wielkie dzięki MarX :D :D :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem