[#1] MagicWB
Skąd można zdobyć ładne ikonki MWB? Chodzi mi o konkretne miejsce i nazwę, bo wiem, że "gdzieś" w aminecie.
Czy ktoś ich używa?

[#2] Re: MagicWB

@Orson, post #1

chodzi na pewno o mwb? A nie NewIcons? przeważnie mwb nie są ładne...
[#3] Re: MagicWB

@Orson, post #1

versja 3,73, przechowywanie włączone... Ma być w chipie?
[#4] Re: MagicWB

@radek borowicz, post #3

???
Tak chodzi o mwb.
Te ikonki po prostu żwawiej się wczytują :)

[#5] Re: MagicWB

@Orson, post #1

Ja używam. Tu http://dezert.pvd.pl/~konrad/files/Icons.lzx jest archiwum z ikonami MagicWB w formacie IFF (OS 3.5), dla wszystkich, którzy wolą retro niż techno, reliefy zamiast emotikonek i nie zapomnieli o guście, idąć "z czasem, z postępem, z technologiami".

Pozdrawiam.
[#6] Re: MagicWB

@Konrad Klar, post #5

A pójdą pod OS 3.1?

[#7] Re: MagicWB

@Korni, post #6

Jak ktoś się postara... Jest patch do biblioteki icon.library z systemu 3.5, umożliwiający jej podłożenie pod starszymi wersjami. Nie mogę przypomnieć sobie linka do archiwum z tym programem. ProcessIcon, którym zrobiłem konwersję z NI na IFF, nie potrafi wykonać odwrotnej operacji.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem