[#1] CanonBJC-2000
Mam w domu wyżej wymienioną drukarkę podłączoną do pecetosza. Chciałbym ją podłączyć do Ami, ale ona nie chce działać. Mam jakieś sterowniki (do bjc4000, 3000)ale do 2000 nie ma. Może ktoś wie, skąd je pobrać??? (pewnie z Aminetu, ale chodzi mi o konkretny adres).

[#2] Re: CanonBJC-2000

@Orson, post #1

ja przez dlugi czas uzywalem sterownikow do bjc600,
np tychftp://de.aminet.net/pub/aminet/text/print/Canon31.lha

a na tych do 4000 nie dziala?

pzdr,
miara
[#3] Re: CanonBJC-2000

@Orson, post #1

Stery do CanonBJC-2000 masz w TurboPrincie.
[#4] Re: CanonBJC-2000

@Orson, post #1

Jaką masz Ami? Swego czasu posiadałem Amigć 600 i z nią na pewno ta drukarka nie zadziała, nawet z Turboprintem. Prawdopodobnie potrzebny był kickstart 3,1.

[#5] Re: CanonBJC-2000

@Pero, post #4

jeśli o sam text idzie to można też uzyć jakiegoś sterownika Generic, mozna nawet polskie znaczki uzyskać, z tym że nie takie prawdziwe tylko "składane" np. ą to "a" + ",".
Zdaje się jest taki sterownik ks. Pikula.
[#6] Re: CanonBJC-2000

@R-Tea, post #5

Nie zadziałała w ŻADNYM trybie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem