[#1] A3000
Hej! Na eBay znalazlem cos, co by mnie interesowalo. Problem tylko, ze absolutnie nie mam pojecia jak sfinalizowac transakcje z kims z zagranicy poprzez eBay... obowiazuje tam (chyba) tylko PayPal, ktorego nie ma w Polsce i co tu zrobic? Ktos mam jakies pomysly?

Oto ta zabawka ;)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4598&item=5158691092&rd=1

[#2] Re: A3000

@_arti, post #1

Jesli nie PayPal to dogadaj sie z nim na PayU. Ja kiedys dostalem kase ze stanow poprzez PayU (zlotowki). A najlepszym rozwiazaniem bedzie WesterUnion ale tu chyba tzreba liczyc na uczciwosc. Poprzez WesterUnion kasa dotrze do nieo w ciagu 15 min (sprawdzilem, bo sa mtak dostaje kase)
A w WesternUnion nie musisz sie rejestrowac. Idziesz do Polskiego banku ktory obsluguje WU (np. WBK) podajesz swoje dane dajesz kase + "characz". Kolesiowi z aukcji podajesz swoje namiary on idzi eu siebie do WU i odbiera kase i wsio.
[#3] Re: A3000

@MaveRick, post #2

Tylko teraz czy ja mam sie zgodzic na to, ze wysle kase z gory, czy on - ze mam wpierw wyslac amige...? Sadzac po opini Polski wsrod karjow zachodnich - to ja bede musial zarezykowac. Ale w koncu jestesmy przeciez *bracmi w walce* jesli chodzi o USA...
[#4] ..

@MaveRick, post #2

ile zaplace za wyslanie do polski z usa
1000$
1500$
2000
[#5] Re: A3000

@_arti, post #1

Karta kredytowa też odpada?
[#6] Re: A3000

@_arti, post #1

PayPal w Polsce już działa ;)

Ostatnia modyfikacja: 01.09.05 10:23
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem