[#1] YAM
Witam Czy program pocztowy yam obsługuje obcje uwierzytelnienia ? pozdrawiam :)

[#2] Re: YAM

@Krzysztof, post #1

Tak nie am przed soba teraz yama ale to sie mniej wiecej tam nazywalo AUTH wlacza sie to tam gdzie ustawia sie serwer smtp i inne.

[#3] Re: YAM

@Krzysztof, post #1

Zakładka TCP/IP - Użyj SMTP AUTH, możesz nawet użyć SMTP z TLSv1/SSLv3 jeśli o to chodziło to również i w SimpleMail się da.
[#4] Re: YAM

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

Oj to chyba nie jest do końca takie proste ;). O ile na popularnych serwerach to jakoś idzie, to na bardziej domorosłych, YAM się wykłada. Ja już jakiś czas walczę z serwerem kont pocztowych na mojej uczelni (który oczywiście wymaga uwierzytelniania), zainstalowalem nawet AmiSSL (dopiero wtedy byłem w stanie "zafajkować" połączenia szyfrowane przez TLS/SSL). Jednak wszystko na nic :(

[#5] Re: YAM

@MarX, post #4

Bo połączenia szyfrowane odbywają się z innych chyba bardziej bezpiecznych portów niż te co są podane przykładowo ;)
[#6] Re: YAM

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

witam Nawet z zaznaczoną opcją smtp auth i wpisaniu id i password to niepomaga dostaje komunikat ze serwer nie obsluguje protokolu pop3/smtp pozdrawiam :)

[#7] Re: YAM

@Krzysztof, post #6

juz dziala wpisywalem zly password skad ja go wziolem

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem