[#1] program do sprawdzania wersji bibliotek
witam

Kiedys mialem taki fajny program co sprawdzal biblioteki i inne zeczy w systemie czy sie nie gryza wersje itp
ten program sluzyl chyba jeszcze do testowania szybkosci kompa
problem w tym ze nie pamietam jak sie nazywal
moze ktos z was pamieta co to moze byc
[#2] Re: program do sprawdzania wersji bibliotek

@QUAD, post #1

Czy chodzi Ci o SysInfo?
[#3] Re: program do sprawdzania wersji bibliotek

@QUAD, post #1

Jesli chodzi o samo sprawdzenie wersji programu, biblioteki czy filesystemu to mozna posluzyc sie samym systemem, a mianowicie poleceniem

version nazwa_biblioteki
[#4] Re: program do sprawdzania wersji bibliotek

@QUAD, post #1

Skimmer
ftp://de.aminet.net/pub/aminet/util/misc/Skimmer.lha

Przeszukałem wszystkie Magazyny Amiga jakie miałem, ACS-ów już mi się nie chciało ;) Nie znalazłem, może przeoczyłem. Wlazłem na Aminet i przeszukałem zawartość, znalazłem - Skimmer! Nazwy niektórych programów trudno zapamiętać, a jak nie pamięta się jeszcze gdzie dokładnie znaleźć opis... :)

[#5] Re: program do sprawdzania wersji bibliotek

@grxmrx, post #4

Może być np. SCOUT bardzo dobry, szukać w sieci.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem