[#31] Re: format dysku

@soyer, post #30

Ale za poradę dziękuję.
[#32] Re: format dysku

@soyer, post #31

Podaj prawdilowego majla to podesle kilka wersji setpatcha.
[#33] Re: format dysku

@Andrzej Drozd, post #32

labeda@pf.pl
[#34] Re: format dysku

@soyer, post #33

Niestety, ten adres nie istnieje.
[#35] Re: format dysku

@soyer, post #30

No i widać jaki jest. Powinieneś mieś 6 dyskietek z Workbenczem, w tym jedna dyskietkę Install.
[#36] Re: format dysku

@Andrzej Drozd, post #34

Przepraszam. Faktycznie pf.pl już nie obsługuje poczty. Proszę zatem na labeda@wp.pl

Pozdrawiam
Tomek
[#37] Re: format dysku

@Andrzej Drozd, post #32

Na Aminecie też znajdzie SetPatch http://ftp.uni-paderborn.de/aminetbin/find?setpatch
[#38] Re: format dysku

@kmilota, post #35

A wyczytałem w którmś MA, że dyskietka install była dodawana tylko do Amig 1200 HD za czasów Commodore a moja jest z Commodore ale nie HD.
Nawet redaktor naczelny napisał, że dyskietkę install skopiował od kolegi.
A nie może byc tak, że mam po prostu uszkodzoną dyskietkę? Nie sądzę aby była piracka.

Pozdrawiam
Tomek
[#39] Re: format dysku

@soyer, post #38

Co do dyskietki Install się zgodzę. Jakoś o tym zapomniałem, bo moja następna Amiga po A500 była A4000 040/25/HD i wszystkie dyskietki miałem. Druga sprawa, że jak byś miał uszkodzona dyskietkę, to byś dostał inny komunikat.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem