[#1] a 1200 i sieciowka ???
Witam wszystkich

Mam jedno pytanko:

- Czy "gola" A1200 + hd + os 3.1 da sobie rade z sieciowka (chodzi mi o uds. plikow, gg i moze www - moze byc hardcorowo ...) ?

acha przy okazji mam pytanko (krypto reklama ) - Czy to bedzie dobre:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41629855

[#2] Re: a 1200 i sieciowka ???

@morf, post #1

Mam podobną sieciówkć z Allegro o oznaczeniu 3CCE589ET niby mała różnica, sterownik karty z aminetu hard/drivr/3c589.lha (nie cnet.device) + MiamiDX. Konfigurowałem ją nie dawno z opis na forum jakieś dwa tygodnie temu i działa.
[#3] Re: a 1200 i sieciowka ???

@morf, post #1

Poczytaj najpierw watki zanim cos napiszesz ;). Temat jest wlasnie walkowany na forum. Moze ze 2 watki nizej :P

Pozdrawiam
Vokal
[#4] Re: a 1200 i sieciowka ???

@morf, post #1

Nom to prawda sam ten temat zaczołem i z tą samą sieciówką i już kupiłem i dziś płace jak będzie działać to sii a ja niezadziała dołoże do innych amig które niedługo będe sprzedawał
[#5] Re: a 1200 i sieciowka ???

@MróweK, post #4

zapomniałem dodać że mam z kabelkiem:)
[#6] Re: a 1200 i sieciowka ???

@Vokal, post #3

sorki .... przeoczylem :( ten. A tak wogole czy net bedzie dzialal na golej a1200 (przedewszystkim chodzi mi o wymiane danych z pc, aminet i gg)MróweK napisał(a):

[#7] Re: a 1200 i sieciowka ???

@morf, post #6

do wymiany danych być może wystarczy (choćby przez SMBFS). do czegoś poważniejszego - 2 mb chip ram to może być za mało, sam stos TCP/IP zajmuje sporo RAMu. a najprostsza, choćby tekstowa przeglądarka też swoje weźmie - dodatkowy ram (choćby 4 MB Fastu) nie zaszkodzi. a na EC020 i tak będzie hardkorowo
[#8] Re: a 1200 i sieciowka ???

@MróweK, post #5

działa??
[#9] Re: a 1200 i sieciowka ???

@[S]oprano, post #8

jescze nie przyslali - bo kase dopiero wczoraj wyslalm :) tak czy tak napewna po testach :D napisze

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem